Meer oor Elsabie

Bietjie meer info oor myself :

Ek is 57 jr oud, getroud en ma van twee kosbare kinders, beide getroud en het twee kleindogters. Ek en my man woon in Zeerust, Noordwes. Ek is `n vryskut Tydskrif Joernalis. In werklikheid maar enkele artikels gedoen, waarvan een oor kanker gehandel het en was in LIG Tydskrif geplaas. Op een stadium was dit vir `n Radio Onderhoud vir Tafelberg Radio gebruik. Ek het `n kursus gedoen deur Skryfgeheime, gelei deur Liezl Heidtmann en Janie Oosthuizen om my skryfstyl bietjie af te rond. (Ek leer nog elke dag! Mens is nooit te oud nie.)

Ek was medewerker vir Riana Scheepers se kinderboek “Rympies vir Pikkies en Peuters” en verder skryf ek al jare boekies vir Ouetehuise en Gevangenis. Was betrokke by Gevangenis in Thailand vir paar jaar. Het meer op geestelike gebied hulp verleen. Na `n ongeluk 2012 en vier operasies, waarvan twee aan my nek, het ek die kursus aangepak en my skryfwerk baie ernstiger opgeneem en laat my tweede boek nou druk deur Marleo Publiseerders.

Ek skryf ook huidig `n paar Film Draaiboeke en werk ernstig aan komende Produksies. Dit sal ek egter eers later bekend maak.